ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στα μεγάλα διεθνή ραντεβού του κλάδου

Στην έκθεση Batimat στο Παρίσι βρέθηκε η Etem για δεύτερη φορά, όπου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα της.

Με 340.000 περίπου επισκέπτες, η καταξιωμένη έκθεση είναι  το μεγαλύτερο event του κατασκευαστικού κλάδου στην περιοχή της Γαλλίας και των χωρών Μαγκρέμπ  και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, συναντήσεων και διασκέψεων για τους εκθέτες με επίκεντρο τη δόμηση.

Το ολοκαίνουργιο συρόμενο σύστημα Ε78 “LESS FRAME MORE VIEW”, του οποίου το λανσάρισμα αναμένεται προσεχώς, κέρδισε τις εντυπώσεις

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την Etem στο ολοκαίνουργιο συρόμενο σύστημα Ε78  “LESS FRAME MORE VIEW”, του οποίου το λανσάρισμα αναμένεται προσεχώς.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισε το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων “Lamella” για τη δημιουργία εξωτερικού κελύφους στο κτήριο με επίπεδα προφίλ

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσέλκυσε και το νέο σύστημα Ε75 για την κατασκευή ομο-επίπεδων πορτών για κύριες εισόδους, καθώς και το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων για τη δημιουργία εξωτερικού κελύφους στο κτήριο με επίπεδα προφίλ αλουμινίου της Etem, “Lamella”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.