ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ο θεσμός των «Open Days» συνεχίζεται δυναμικά

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Open Days», η ALUMINCO υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της επαγγελματίες από την Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπό της Παπαδόπουλο Απόστολο & ΣΙΑ ΟΕ

Συνεχίζοντας τον θεσμό των «Open Days», η ALUMINCO υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της  επαγγελματίες του χώρου από την περιοχή της Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπο Παπαδόπουλο Απόστολο & ΣΙΑ ΟΕ.

Η τέταρτη εκδήλωση “Open Days” της περασμένης χρονιάς που έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα, αφορούσε στις εξειδικευμένες in-house συναντήσεις που έχει καθιερώσει η δυναμική διέλαση, με σκοπό την ενημέρωση των συνεργατών της επάνω στις νέες εφαρμογές .

Παράλληλα, η ALUMINCO είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τον νέο της εμπορικό συνεργάτη, Παπαδόπουλο Απόστολο & ΣΙΑ ΟΕ που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Καλαμάτας στη Μεσσηνία.

Η ελληνική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει και να επιμορφώνει τους συνεργάτες της στα νέα συστήματα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να ενσωματώνει στο δυναμικό της άρτια εξοπλισμένα εμπορικά κέντρα, σε στρατηγικής σημασίας γεωγραφικές περιοχές.

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, η ALUMINCO έχει αναδείξει το δίκτυο της ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης, με απώτερο στόχο την προσφορά υψηλής αξίας υπηρεσιών και προϊόντων προς τους επαγγελματίες του χώρου της δόμησης. Το παραπάνω άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας που έχει οδηγήσει την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.