ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Επένδυση πάνω από 5 εκ. ευρώ σε νέα γραμμή παραγωγής μέσα στο 2018

Μια επιπρόσθετη γραμμή παραγωγής αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο 2018 η EXALCO στο εργοστάσιο της Λάρισας, με το συνολικό κόστος της επένδυσης να φτάνει τα 5-6 εκατ. ευρώ. Το παραπάνω αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Θάνος Τσιάρας  στην εφημερίδα DEALnews, σε ερώτηση που αφορούσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές βιομηχανίες.

Συγκεκριμένα, η απάντηση του κ. Τσιάρα έχει ως εξής: «Αυτό  ισχύει για κάθε βιομηχανία και εμείς λόγω και του μεγάλου όγκου μας έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Αυτό που ελπίζουμε είναι να υπάρξει από το κράτος περισσότερη ευελιξία. Γιατί όλα αργούν, το EΣΠA, ο αναπτυξιακός. Δεν μπορεί, έτσι, μια επιχείρηση να πραγματοποιήσει επενδύσεις. Kι εμείς, το 2018 προχωράμε μόνοι μας στη υλοποίηση της επένδυσής μας. Τη νέα γραμμή παραγωγής της EXALCO που θα ξεπεράσει τα 5 ή 6 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια η εταιρεία έχει κάνει πάνω από 100 προσλήψεις!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.