ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COSMOS ALUMINIUM: Η ηγετική της ομάδα στους Έλληνες «Επιχειρηματίες της Χρονιάς» 2017

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ  Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 για την COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, πρόεδρος του Δ.Σ., Ιωάννης Καντώνιας, αντιπρόεδρος και Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθ. Σύμβουλος, ανακηρύχθηκαν νικητές στην επιμέρους κατηγορία του «Διεθνώς Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» και θα διεκδικήσουν την τιμητική διάκριση του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2017 σε εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρεία COSMOS ALUMINIUM και συγκεκριμένα τα μέλη της διοίκησης Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας ευχαρίστησαν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού της EY «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 για την τιμητική αυτή διάκριση.

Επίσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους 128 εργαζομένους της COSMOS ALUMINIUM για την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια να πετυχαίνουν τους στόχους της εταιρείας αλλά κυρίως για την αγαστή συνεργασία τους.

Η ευθύνη που πηγάζει από αυτή την αναγνώριση θα είναι κινητήριος μοχλός για τη μελλοντική επίτευξη νέων διακρίσεων για τη θεσσαλική διέλαση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.