ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Infacoma

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της ALFA στην 35η Διεθνή Έκθεση Infacoma 2018 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, με πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία και αριθμό επισκεπτών, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της ALFA κέρδισε από την πρώτη στιγμή τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών κατά τις μέρες διεξαγωγής της έκθεσης και ξεχώρισε χάρη στην ποιότητα της κατασκευής και την άψογη αισθητική. Τα συστήματα ALFA ήταν από τα πλέον καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα που παρουσιάστηκαν στη φετινή Infacoma.

Σε ένα εντυπωσιακό stand, η ALFA συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών και υποδέχθηκε πολλούς συνεργάτες της, ενώ παράλληλα δημιούργησε πολύ σημαντικές νέες γνωριμίες για τη δυναμική συνέχιση της δραστηριότητάς της στο χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.