ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ιδιαίτερα δυναμική η παρουσία της στην 35η διεθνή έκθεση Infacoma

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο περίπτερο της EXALCO στη φετινή Infacoma

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Βιομηχανίας Αλουμινίου EXALCO στην 35η Διεθνή έκθεση Infacoma.

Σε ένα μοντέρνο περίπτερο σε minimal αισθητική και σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές, η EXALCO μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών, παρουσιάζοντας τα νέα της προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» που μπαίνει σε εφαρμογή λίαν συντόμως.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για το συρόμενο με θερμοδιακόπη Albio 256 Thea

Τα νέα πρωτοποριακά συστήματα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά είναι το συρόμενο με θερμοδιακόπη Albio 256 Thea, που όπως χαρακτηρίζει το όνομά του, δίνει τη δυνατότητα απεριόριστης θέας, χρησιμοποιώντας ελάχιστο προφίλ αλουμινίου και το νέο θερμοδιακοπτόμενο ανοιγόμενο Albio 129C Advanced, που είναι το πλέον σύγχρονο τεχνολογικά ανοιγόμενο σύστημα της αγοράς, καθώς και το σύστημα στεγανής πέργκολας Exalco Pergola για εξωτερικούς χώρους.

Το συρόμενο σύστημα Albio 235 είναι μία από τις πλέον λειτουργικές λύσεις της EXALCO

Τα υπόλοιπα συστήματα που παρουσιάστηκαν ήταν το αρχιτεκτονικό επίτευγμα στα συρόμενα συστήματα Orama, το συρόμενο και ανοιγόμενο σύστημα Albio 235 και Albio 127C αντίστοιχα και οι εξωτερικές πόρτες αλουμινίου Premium και Hotelia Door.

Πλήθος επισκεπτών, κατασκευαστές του κλάδου και ενδιαφερόμενοι ιδιώτες επισκέφτηκαν το περίπτερο της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης και ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα που εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά.

Η EXALCO με τη δυναμική της παρουσία στη φετινή Infacoma απέδειξε γιατί θεωρείται από τις ηγέτιδες εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.