ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ενημέρωση των κατασκευαστών για το νέο FPC στα γραφεία του Σωματείου Αγρινίου

Μετά από πρόσκληση παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης στα γραφεία του Σωματείου Αγρινίου και μίλησε για το νέο FPC που προωθεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία

Στα γραφεία του Σωματείου Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση έγινε παρουσίαση του σύγχρονου Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής (FPC) που προωθεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία από τον Πρόεδρο, ενώ συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα όπως η πιστοποίηση ηλεκτροσυγκολλητών (το θέμα ανέπτυξε ο μηχανολόγος Δημ. Κωνσταντακόπουλος), καθώς και το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ».

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Σωματείου Αγρινίου, Βασίλη Νικολέτα, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.