ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Νέο συρόμενο Hybrid A40 SL με κορυφαία θερμομονωτικά χαρακτηριστικά

Το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συρόμενα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,63 W/m2K, καθώς και αυξημένη ηχομόνωση. Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά διπλής διέλασης από υλικό EPDM σε συνδυασμό με Expanded – EPDM, όπως επίσης και η χρήση μονωτικών υλικών EPS εσωτερικά των θαλάμων, επιτυγχάνουν σημαντική αύξηση της θερμομόνωσης.

Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται ιδανικά με τα ανοιγόμενα Hybrid A40 SI & HS. Επίσης φέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια και δίνει την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής τυπολογιών συρόμενου με σταθερό.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

  • Υψηλή πιστοποιημένη θερμομόνωση με Uf από 1,63 W/m2K
  • Πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση με υψηλές επιδόσεις
  • Σχεδιασμός των προφίλ με ίσιες γραμμές
  • Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού Lift & Slide και μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια
  • Δυνατότητα τοποθέτησης διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 36mm για υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχοµόνωσης
  • Χρήση επιπλέον λάστιχου στεγάνωσης στο κάτω και στα πλαϊνά μέρη του οδηγού
  • Επάλληλα, ανασηκούμενα ή απλά, μονόφυλλο-δίφυλλο με εξωτερικό σταθερό, σύνθετες κατασκευές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.