ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επιτυχημένη εκδήλωση της EUROPA στο Ναύπλιο παρουσία του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ A.B.E., συμμετείχε στην πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του πολυχώρου «Φουγάρο» στο Ναύπλιο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στον αρχικό χαιρετισμό του αναφέρθηκε συνοπτικά στα προβλήματα του κλάδου, στον αθέμιτο ανταγωνισμό, στην κατάσταση της αγοράς και τις πιστοποιήσεις, ενώ στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης μίλησε για το πολυσυζητημένο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης συνεχάρη τον δ/ντα σύμβουλο της EUROPA, Λυμπάρη Κεβορκιάν και τα στελέχη της βιομηχανίας, για τις περιεκτικές παρουσιάσεις τους και την εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποίησαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.