ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο Γιώργος Δουκίδης νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Ένα σημαντικό και καταξιωμένο στέλεχος του κλάδου και αναγνωρισμένος επιστήμονας, ο καθηγητής Γιώργος Δουκίδης, είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου για την διετία 2018-2020. Ο κ. Δουκίδης εξελέγει κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Α. που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όπου εκλέχτηκε και το νέο Δ.Σ, της Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου για την περίοδο 2018-2020 αποτελείται από:

Δουκίδης Γιώργος Πρόεδρος
Κατσαρός Κώστας Αντιπρόεδρος
Μανιάς Σπήλιος Αντιπρόεδρος
Τσιάρας Aθανάσιος Αντιπρόεδρος
Τζίκα Ασημίνα Αντιπρόεδρος
Καντώνιας Θεόδωρος Γεν. Γραμματέας
Καρούμπας Γιώργος Ταμίας
Καρράς  Αργύρης Έφορος
Μέξας  Χριστόφορος Σύμβουλος
Μυλωνάς  Γιώργος Σύμβουλος
Mεντζελόπουλος Γιώργος Σύμβουλος
Κεβορκιάν Λυμπάρης Σύμβουλος
Βλαχάκης  Νίκος Σύμβουλος
Κόχυλας  Νεκτάριος Σύμβουλος
Αγγελής Ιωάννης Σύμβουλος
Σάρδης Παναγιώτης Αναπληρωτής Σύμβουλος
Πικράκη Αδαμαντία Αναπληρωτής Σύμβουλος

Ο Γ. Δουκίδης έχει ξαναδιατελέσει πρόεδρος της Ε.Ε.Α. για δύο φορές, ενώ στο προηγούμενο Δ.Σ. ήταν ένας εκ των αντιπροέδρων. Έχει μία μακρά παρουσία και εμπειρία στον κλάδο και είναι γνώστης προβλημάτων του αλλά και των δυνατοτήτων του. Το σημαντικότερο δε είναι ότι έχει την καθολική εμπιστοσύνη όλων των φορέων του και των στελεχών του. Αναλαμβάνει δε την νευραλγική αυτή θέση, σε μία εποχή που ο κλάδος φαίνεται ότι επανέρχεται σε μία αναπτυξιακή πορεία, με ανεβασμένη την ψυχολογία της αγοράς.

Ποιος είναι ο Γιώργος Δουκίδης

Ο Γεώργιος Ι. Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Ήταν μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος και διευθυντής της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ. Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του ΟΠΑ, το οποίο ίδρυσε και είναι διευθυντής ―με 35 ερευνητές και 40 διεθνή ερευνητικά έργα που έχει εκτελέσει με επιτυχία― είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα ευρωπαϊκά business schools, ενώ η ερευνητική αριστεία του έχει αναγνωρισθεί με τρία διεθνή βραβεία.

Είναι πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MSc στην επιχειρησιακή έρευνα και διδακτορικού τίτλου σπουδών στα πληροφοριακά συστήματα από το London School of Economics (LSE), όπου και δίδαξε την περίοδο 1982-1990. Έχει διδάξει επίσης σε κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια ως επισκέπτης καθηγητής, έχει δημοσιεύσει πάνω απο 200 επιστημονικά άρθρα και 10 βιβλία με διεθνείς εκδοτικούς οίκους, ενώ έχει επιβλέψει με επιτυχία 18 υποψήφιους διδάκτορες.

Στον κλάδο του αλουμινίου συμπληρώνει μία πορεία 20 σχεδόν ετών, σαν μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.