ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της ΠΟΒΑΣ για προβλήματα με το “Εξοικονομώ”

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου, δημιούργησε και λειτουργεί Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας με τα μέλη της, μέσω της οποίας θα καταγράφονται πιθανές αδυναμίες και προβλήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ”. Η ΠΟΒΑΣ έχει ανοικτό κανάλι επικοινωνίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, με την ΠΟΕΒΥ, με το ΤΕΕ, καθώς και με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στόχος μας είναι η άμεση επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν, έτσι ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη ροή του προγράμματος προς όφελος της κοινωνίας και του κλάδου μας” ανέφερε σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή της ομοσπονδίας ο πρόεδρός της Θεόφιλος Παγιάτης,

Τα προβλήματα που αναδεικνύονται θα κατηγοριοποιούνται από την γραμματεία της ΠΟΒΑΣ και θα προωθούνται άμεσα στους επιστημονικούς συμβούλους της ΠΟΒΑΣ και στους αρμόδιους φορείς, οι απαντήσεις δε θα κοινοποιούνται σε όλους.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των συναδέλφων είναι πολύτιμη γιατί αυτοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και καλούνται να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά θέματα. Ας βοηθήσουμε όλοι στην επίλυση των προβλημάτων για να μπορέσει να ωφεληθεί ο κλάδος…” κατέληξε ο Θεόφιλος Παγιάτης.

Για επικοινωνία με την ΠΟΒΑΣ: τηλ. 210.6453.740, email: povaspovas@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.