ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL στο επίκεντρο της διεθνούς έκθεσης Fensterbau Frontale στη Νυρεμβέργη!

Το ηλεκτροκίνητο minimal συρόμενο σύστημα SUPREME S650 e-MOTION

Για την ALUMIL, η απαιτητική αγορά της Γερμανίας δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά πρόκληση. Το μοντέρνο design των προϊόντων της ALUMIL κέρδισε το κοινό της διεθνούς έκθεσης FENSTERBAU FRONTALE 2018 που έλαβε χώρα στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας μεταξύ 21 – 24 Μαρτίου, αφήνοντας συνολικά εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η πασίγνωστη γερμανική έκθεση με επίκεντρο τις πόρτες και τα παράθυρα παντός τύπου, έσπασε πολλά από τα περασμένα ρεκόρ της, συγκεντρώνοντας πάνω από 800 εκθέτες που δρουν εντός και εκτός Γερμανίας, γεμίζοντας τα 64.000 m2 χώρου του σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Νυρεμβέργης. Αντίστοιχα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με πάνω από 110 χιλιάδες επισκέπτες.

H νέα εξελιγμένη φυσούνα SUPREME S85

Τα προηγμένα SUPREME συστήματα της ALUMIL αναμφίβολα πρωταγωνίστησαν στον χώρο του περιπτέρου της εταιρείας. Συστήματα όπως τo ανοιγόμενο SUPREME S77 PHOS, το ηλεκτροκίνητο minimal συρόμενο SUPREME S650 e-MOTION και η νέα εξαιρετική φυσούνα SUPREME SF85 άφησαν άφωνο το κοινό, που εντυπωσιάστηκε από το design και την πληθώρα των προσφερόμενων λύσεων. Οι κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις των συστημάτων και ο λεπτός, αέρινος σχεδιασμός τους, ήταν κάποια από τα κυριότερα σημεία προσοχής των επισκεπτών.

Η εντυπωσιακή πόρτα εισόδου ΖΕΝ (SUPREME SD115)

Επιπλέον, οι εντυπωσιακές πόρτες εισόδου ZEN (SUPREME SD115) κέρδισαν το θαυμασμό όλων των επισκεπτών του stand της ALUMIL ανεξαιρέτως. Οι επιβλητικές διαστάσεις τους, η επαναστατική τους κίνηση pivot και το μοναδικό τους design με συνδυασμό διάφορων υλικών και εξαρτημάτων, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς της έκθεσης. Τέλος, η νέα βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG120P Mykonos αποτέλεσε για μία ακόμη φορά σημείο έντονου ενδιαφέροντος για πολλούς έμπορους και κατασκευαστές αλουμινίου, οι οποίοι αναγνώρισαν αμέσως την ποιοτική υπεροχή του συγκεκριμένου συστήματος που έχει κάνει θραύση στην αγορά.

Η ALUMIL, ως η μόνη ελληνική εταιρεία του κλάδου διέλασης στη συγκεκριμένη έκθεση, εκπροσώπησε για μία ακόμη φορά επάξια τη χώρα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ελληνική βιομηχανία μπορεί να κινηθεί στην παγκόσμια αγορά με λύσεις που ξεπερνούν σε ποιότητα πολλούς διεθνείς ανταγωνιστές.

SMARTIA PG120P Mykonos (αριστερά) και SUPREME S650 e-MOTION (δεξιά)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.