ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Βραβεύτηκε για μία ακόμη φορά για την τεχνολογική της αριστεία & καινοτομία

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 6η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2018. Στην ELVIAL απονεμήθηκε το Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας – Καινοτομίας, ως αναγνώριση των επί σειρά ετών προσπαθειών της για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ξεχωρίζουν και αναβαθμίζουν τις κατασκευές αλουμινίου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, οι εταιρείες που βραβεύθηκαν, είναι τα λαμπρά παραδείγματα, τα οποία τεκμηριώνουν για άλλη μια φορά τη δημιουργία συγκεκριμένης βιομηχανικής πολιτικής στη χώρα, ενώ καταφέρνουν και εξακολουθούν να επενδύουν, να είναι πιστές στην εργασιακή νομιμότητα και να αναλαμβάνουν δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Αντιπρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα

Ο πολυετής θεσμός προβάλει την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» που δημιουργούν οι μεταποιητικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος που εξακολουθούν να επενδύουν στην πατρίδα μας, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να υιοθετούν νέες τεχνολογίες, να παράγουν καινοτομία, και, τελικά, να γίνονται παραδείγματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Το Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας – Καινοτομίας παρέλαβε η Αντιπρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα. Η κα Τζίκα αφού ευχαρίστησε την επιτροπή αξιολόγησης ανέφερε «Παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε μέσα στην κρίση να αναπτύξουμε καινούργια προϊόντα και καινοτομίες, να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα και να διπλασιάσουμε τον κύκλο εργασιών μας και τις θέσεις εργασίας. Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια αυτή και στο μέλλον. Αφιερώνουμε τη διάκριση αυτή σε όλους τους ανθρώπους της ELVIAL που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Συνεχίζουμε έτσι να παράγουμε στην Ελλάδα και να εξάγουμε σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button