ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Νέες σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών

Η ALUMINCO εμπλουτίζει τη γκάμα της με τρία νέα συστήματα που έρχονται να πλαισιώσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις της δυναμικής διέλασης στα αρχιτεκτονικά προϊόντα αλουμινίου.

Το σύστημα Πόρτας Εισόδου υψηλών επιδόσεων D90 ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας των αρχιτεκτονικών τάσεων και αισθητικής. Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερο σχεδιασμό, το σύστημα D90 Entrance Door αποτελεί την τέλεια είσοδο σε οικία ή εμπορική ιδιοκτησία. Η πληθώρα επιλογών σχεδιασμού, η εξαιρετική θερμομονωτική συμπεριφορά, η αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, τα συμπαγή πάνελ, το εύκολο άνοιγμα, αποτελούν χαρακτηριστικά που το καθιστούν την ιδανική επιλογή όταν πρόκειται για πόρτα εισόδου.

Το W4750 είναι το νέο, υψηλών προδιαγραφών, ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου της ALUMINCO, το οποίο συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη της σειράς W450 με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Τα υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 39 mm, το πολύ-θάλαμο EPDM κεντρικό ελαστικό και ο προηγμένος περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος, προσδίδουν στο σύστημα χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων, με δείκτη θερμομόνωσης Uf=1.4 W/m²K.

Το νέο σύστημα W4900 αποτελεί το κορυφαίο σε επίδοση παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα, πληρώντας τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού PHI (Passive House Institute). Η εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης Uw=0.78 W/m²K το καθιστά μοναδικό ανταποκρινόμενο στην υλοποίηση κατασκευών παθητικών κτιρίων. Εκτός από την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε στάνταρ παθητικής κατοικίας, η σειρά συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη των παραθύρων αλουμινίου, επιτρέπει στιβαρές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηρίζεται από ευρεία γκάμα επιλογών που αναζητούν οι αρχιτέκτονες.

Τα σχετικά εγχειρίδια των νέων συστημάτων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.aluminco.com της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button