ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

O Θεόφιλος Παγιάτης επανεξελέγει πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ για την επόμενη διετία

Ο Θεόφιλος Παγιάτης επανεξελέγει για δύο ακόμη χρόνια πρόεδρος στην Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου Νίκαιας Κορυδαλλού (ΕΝΚΑΣ), στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε, συγκροτήθηκε σε Σώμα, καθώς επίσης εξελέγησαν Ελεγκτική Επιτροπή, αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηρ/στών (ΠΟΒΑΣ) και αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιώς (ΟΒΣΠ).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος Θεόφιλος Παγιάτης, Αντιπρόεδρος Παντελής Σολιδάκης, Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Τσελεπής, Ταμίας Σαμβέλ Ζατικιάν, Έφορος Δημ. Σχέσεων Δημήτριος Μανέτας, Αναπλ. Γραμματέας Χαράλαμπος Φαραστέλης, Αναπλ. Ταμίας Ελευθέριος Λοπαρνάκης, Μέλος Παναγιώτης Μήτσος, Μέλος Κωνσταντίνος Παπαγιαννίδης, Αναπληρωματικά μέλη σύμφωνα με την σειρά που εκλέχθηκαν: Γεώργιος Χάλαρης, Ηλίας Σπυράκης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Πρόεδρος Γεώργιος Ρουκουνάκης, Μέλη Σπυρίδων Μουστάκας, Ιωάννης Λειβαδάρος.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηρ/στων(ΠΟΒΑΣ): Θεόφιλος Παγιάτης, Παντελής Σολιδάκης.

Για την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιώς (ΟΒΣΠ): Παναγιώτης Μήτσος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.