ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Διακρίθηκε για την επιχειρηματική της αριστεία στα European Business Awards 2017/2018

Για 11η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους National Winners (Εθνικούς Νικητές) των European Business Awards 2017/2018. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Κέιτ Σμιθ.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως National Winners, ξεχωρίζει τις καλύτερες επιχειρήσεις στις 12 κατηγορίες των βραβείων.

Η ELVIAL διακρίθηκε για την επιχειρηματική αριστεία και αναδείχθηκε National Winner για την «Στρατηγική Ανάπτυξης 2017/2018» και της απονεμήθηκε το ένα και μοναδικό βραβείο της κατηγορίας. Είναι η μεγαλύτερη, ίσως, τιμή που γίνεται στην ELVIAL αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος της βιομηχανίας μεταποίησης γενικώς και του αλουμινίου ειδικότερα και με αυτό τον τίτλο θα εκπροσωπήσει όλο τον κλάδο, έχοντας απέναντι της τους Εθνικούς Νικητές από όλη την Ευρώπη.

Η σπουδαία αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια άλλων βραβεύσεων που έχουν απονεμηθεί το τελευταίο διάστημα στη δυναμική διέλαση για την «Τεχνολογική Αριστεία και Καινοτομία», για τις «Επενδύσεις στην Ελλάδα» και την «Ανάπτυξη Εξωστρέφειας». Όλες μαζί σηματοδοτούν την άριστη οργάνωση, την ορθότητα μακρόπνοου σχεδιασμού ανάπτυξης, την προσήλωση στους στόχους που έχουν τεθεί και την άριστη αποτελεσματικότητα.

Όπως ανέφερε και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης κατά την παραλαβή του βραβείου, «Η ELVIAL θα συνεχίσει να επενδύει και να παράγει στην Ελλάδα και να εξάγει σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την Εθνική οικονομία, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας, προστατεύοντας το περιβάλλον της πατρίδας μας, πάντα βασισμένη σε ένα αυστηρά πελατοκεντρικό σύστημα που στόχο έχει την παροχή στους συνεργάτες της, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων για την κοινή τους ανάπτυξη».

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΝΔ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συνεχάρη τις Ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στα βραβεία.

Ο τελικός των European Business Awards 2017/2018 θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, στις 23 Μαΐου 2018, όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές της κάθε κατηγορίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button