ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Νέες πιστοποιήσεις για το ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SL2450

Το ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με λεπτές όψεις διατομών SL2450 της ALUMINCO, έλαβε νέες πιστοποιήσεις από το ift Rosenheim που αφορούν σε επιδόσεις αεροπερατότητας, υδατοστεγανότητας και δυνάμεων λειτουργίας.

Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι, πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος, είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον τελικό χρήστη. Στα παραπάνω προστίθεται η ευελιξία στην κατασκευή που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Οι κατηγορίες στις οποίες πιστοποιήθηκε από το καταξιωμένο γερμανικό ινστιτούτο το σύστημα SL2450 είναι οι κάτωθι:

Επιδόσεις / Performances

  • Δυνάμεις λειτουργίας / Operating forces EN 13115: Class 1
  • Αεροδιαπερατότητα / Air Permeability EN 12207: Class 4
  • Υδατοστεγανότητα / Water Tightness EN 12208: Class 3A

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.