ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO PERGOLA: Πρωτοποριακό σύστημα πέργκολας για προστασία από ήλιο και βροχή

Το νέο σύστημα EXALCO PERGOLA δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για στεγανά συστήματα σκίασης. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, σε συνθήκες ηλιοφάνειας αλλά και από τη βροχή, με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά του EXALCO PERGOLA είναι:

  • Τα κρυφά στοιχεία κίνησης, ένωσης και στήριξης των προφίλ
  • Το σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων
  • Η περιστροφή των περσίδων (0ο έως 135ο) για τη σωστή σκίαση αλλά και των συνθηκών αερισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας
  • Η δυνατότητα επιλογής περσίδων στάνταρ ή με προσθήκη φωτισμού LED, σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις, καθώς και απομίμησης ξύλου
  • Η ελάχιστη συντήρηση χάρη στις άριστες ιδιότητες του αλουμινίου

Το νέο σύστημα πέργκολας της EXALCO είναι ιδανικό για την κάλυψη εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε:

  • Κατοικίες
  • Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.