ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

AkzoNobel: Μακροχρόνια προστασία με τα super durable RAL χρώματα της συλλογής Structura

Σήμερα, τα super durable χρώματα των συλλογών Futura και Structura της AkzoNobel, έχουν καθιερωθεί και απαντώνται στις περισσότερες ποιοτικές κατασκευές, όχι μόνο σε μεγάλα έργα αλλά και σε κατοικίες, εμπορικά κτίρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα κ.α.

Οι απαιτήσεις για μακροβιότερες κατασκευές έχουν αυξηθεί, όπως και η ανάγκη για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση προσόψεων υψηλών προδιαγραφών.  Ο τελικός στόχος είναι να διατηρηθεί η όψη του κτιρίου όσο περισσότερο γίνεται χωρίς την ανάγκη επισκευών και αντικαταστάσεων. Αυτόν τον στόχο υπηρετεί η τεχνολογία Interpon D2525.

Οι super durable πούδρες Interpon D2525 αναπτύχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και από τότε έχουν χρησιμοποιηθεί σε κτίρια παντού στον κόσμο, σε ποικίλες καιρικές συνθήκες και όλα τα κλίματα. Οι επιδόσεις τους παρακολουθούνται συνεχώς με μετρήσεις γυαλάδας και απόχρωσης των βαμμένων αρχιτεκτονικών στοιχείων σε διάφορα κτίρια και επιβεβαιώνεται σταθερά ότι μετά από 25 και πλέον χρόνια, διατηρούν τις ιδιότητες τους σε εξαιρετικά επίπεδα.

Βασισμένη σε αυτήν τη δοκιμασμένη τεχνολογία, η συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας Structura έχει σημειώσει ραγδαία εξάπλωση και στην ελληνική αγορά των συστημάτων αλουμινίου. Αποτελεί μία ποιοτική πρόταση για τις χρωματικές επιλογές RAL και προσφέρεται πλέον σε 75 αποχρώσεις, τις πιο δημοφιλείς στην αρχιτεκτονική.

Η χρήση των υπερανθεκτικών RAL Structura, όπως και όλων των χρωμάτων πούδρας Interpon D2525, συμβάλλει στον αειφόρο χαρακτήρα κάθε αρχιτεκτονικής κατασκευής. Τα χρώματα συνοδεύονται από την περιβαλλοντική δήλωση EPD  που προσφέρει βαθμούς LEED για την πράσινη αρχιτεκτονική.

Χαρακτηριστικά

  • Υφή λεπτού σαγρέ σε εφέ sable
  • Πολύ χαμηλή matt γυαλάδα (νέα τάση)
  • Βάθος και πυκνότητα της απόχρωσης RAL
  • Αυξημένη επιφανειακή σκληρότητα

Πιστοποιήσεις

  • Qualicoat Class 2
  • GSB Master
  • AAMA 2604
  • EN12206 (BS6496)
  • 5 έτη Florida test

Περιβαλλοντική Δήλωση

  • EPD

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.