ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Διεθνές Forum E.E.A. 20-21 Ιουνίου, Αθήνα, Μέγαρο Μουσικής: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

O Πρόεδρος κ. Γεώργιος Δουκίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση με θέμα «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία». Οι εκδηλώσεις και η έκθεση θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 & Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα πρέπει όμως να δηλώσετε προηγουμένως τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, εταιρία) στην Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, με e-mail μέχρι 13 Ιουνίου (κα Αρμάγου, τηλ: 210 7256130, e-mail: info@aluminium.org.gr).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.