ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Αλλαγή «φρουράς» στην εκπροσώπηση του ift Rosenheim στην Ελλάδα

Στις 27 Ιουνίου γίνεται η επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας του ift Rosenheim με την ift Hellas. Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, πραγματοποιείται εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας την Τετάρτη 27 Ιουνίου σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Ο κος Jochen Peichl, νόμιμος εκπρόσωπος και γενικός διευθυντής του Ιft Rosenheim, θα είναι παρών για να καλωσορίσει τους συμμετέχοντες. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και μία παρουσίαση με θέμα τις δοκιμές σε κουφώματα και τα συμπεράσματά τους.

Μέχρι πρόσφατα το ift Rosenheim αντιπροσωπευόταν στην Ελλάδα από το Dr. Γεώργιο Μουστακίδη, ο οποίος στο μέλλον θα περιοριστεί στις πιστοποιήσεις συστημάτων με το ift Rosenheim και θα επιστρέψει στον τομέα του, που είναι το περιβάλλον και ιδιαίτερα στην επεξεργασία των οργανικών απορριμμάτων.

Η ift Hellas θα εκπροσωπείται από το κ. Δημήτρη Μουστακίδη, που είναι και ελεγκτής δοκιμών στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Δημήτρη Μουστακίδη στο 2310 695.520 ή στο e-mail d.moustakidis@ift-rosenheim.de

Σχετικά Άρθρα

Back to top button