ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο Θεόφιλος Παγιάτης επανεξελέγει πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ για την επόμενη διετία

Την Κυριακή στις 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Θεόφιλος Παγιάτης επανεξελέξει και πάλι πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ για την επόμενη διετία, αποσπώντας την επιδοκιμασία του συνόλου των μελών της ομοσπονδίας για την ομολογουμένως πετυχημένη και παραγωγική μέχρι σήμερα θητεία του!

Τόσο η προσέλευση των Αντιπροσώπων όσο και τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν έμπρακτα την αναγνώριση και την ουσιαστική στήριξη των Σωματείων Μελών στο έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, αυξάνοντας τις προσδοκίες από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου κ. Θεόφιλου Παγιάτη διαθέτει την ικανότητα να συνεργάζεται αρμονικά για την επίτευξη των συμφωνημένων στόχων.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ είναι το ακόλουθο:
Πρόεδρος: Θεόφιλος Παγιάτης
Α’ Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Ασλανίδης
Β’ Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Δημόπουλος
Γ’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Πορτοκαλίδης
Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Παπαευθυμίου
Ταμίας: Ζήσης Ζιώγας
Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Χρήστος Ξανθόπουλος
Αναπλ. Γεν. Γραμμ.: Στυλιανός Καλαφατάκης
Αναπλ. Ταμίας: Παντελής Σολιδάκης
Μέλος: Θωμάς Δημόπουλος
Μέλος: Βασίλειος Ντέρας

Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ. και Περιφερειακοί Αντιπρόσωποι
Κωνσταντίνος Πελεκούδας – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας
Βασίλειος Νικολέτας – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας
Γεώργιος Ζυμής – Αντιπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος

Ελεγκτική Επιτροπή
Χρήστος Γκαραγκούνης, Ελευθέριος Πλαστάρας, Γεώργιος Βουτζαλής

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ ευχαριστούν θερμά τους συνάδελφους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, τους συνάδελφους που έθεσαν υποψηφιότητα, καθώς και όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.