ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COOK8: Εταιρίες του κλάδου οι βασικοί χορηγοί του διεθνούς διαγωνισμού

Τα εγκαίνια της έκθεσης και η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού COOK8 «Ο Νέος τόπος εστίασης: Προσεγγίσεις» θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), σήμερα 13 Ιουνίου τις 19.30.

Ο διεθνής διαγωνισμός σχεδιασμού COOK8, είχε ως αντικείμενο τον σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου για 8 άτομα με σαφείς προδιαγραφές. Συγκέντρωσε 280 συμμετοχές, από 485 συντελεστές, από 24 χώρες.

Επιπρόσθετα, η έκθεση που θα διαρκέσει από 14/6 έως 31/7 θα συμπεριλάβει όλες τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό. Οι τρεις προτάσεις που βραβεύθηκαν από την έγκριτη επιτροπή, θα παρουσιαστούν σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1:1).

Το «παρών» θα δώσουν βραβευμένοι αρχιτέκτονες όπως οι Κώστας Αλιβιζάτος και Ιωάννης Κιτάνης, οι Δανάη Βλαχάκη, Δάφνη-Χριστίνα Παπαδοπούλου και Κατιάνα-Μαρία Λιόγα και τέλος οι Felix Chun Lam, Ziyang Luo και Yi Ran Weng από τον Καναδά.

Τον διαγωνισμό γενικότερα αλλά και την έκθεση στηρίζουν καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου όπως η ALUMIL που είναι μεγάλος χορηγός, η EUROPA που είναι χορηγός και η ALUMINCO και INVER (πλέον μέλος της οικογένειας Sherwin Williams) που είναι υποστηρικτές.

Ειδικά, η EUROPA στο πλαίσιο της χορηγίας της θα παρουσιάσει έκθεμα που σχετίζεται με το αλουμίνιο, τα προϊόντα της και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους αλλά και με τη θεματολογία του διαγωνισμού, με τίτλο «Γεύμα υπό σκιάν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.