ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Διεθνές Forum της E.Ε.A.

Στο διήμερο Διεθνές Forum της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (Ε.Α.Α.), η Etem, πέρα από χορηγός, συμμετείχε δυναμικά και στην παράλληλη έκθεση εντός του Μεγάρου.

Στο minimal showroom που σχεδιάστηκε ειδικά για το Forum, παρουσιάστηκαν μέσω μίας γιγαντοοθόνης η ιστορία, το παρόν και τα κύρια επιτεύγματα της δυναμικής διέλασης αλουμινίου.

Ο ΥΠΕΝ, Γ. Σταθάκης (αρ.) με τον Θ. Δεληγιάννη, Δ/ντη Marketing της Etem και τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Α., Γ. Δουκίδη (δεξ.)

Το περίπτερο της Etem τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα αλουμινίου  αλλά και συνολικά για την εταιρεία.

Παράλληλα υπήρχαν κάποια ενδεικτικά δείγματα από τα συστήματα της Etem για live δοκιμή αλλά και κατάλογος με την ολοκληρωμένη γκάμα αρχιτεκτονικών προϊόντα της εταιρείας που ήταν διαθέσιμος στο κοινό του Forum.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.