ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ξεχώρισε το καινοτόμο σύστημα W4900 στην παράλληλη έκθεση του Forum της E.E.A.

Από αριστερά, ο ΥΠΕΝ, Γιώργος Σταθάκης, με τον ιδρυτή της ALUMINCO, Θόδωρο Καρρά και τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας, Αργύρη Καρρά

Στο Διεθνές Forum με τίτλο «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφια, Αειφορία» της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.), η ALUMINCO σταθερά πιστή στο πλάνο στήριξης των εκδηλώσεων του κλάδου, υπήρξε χορηγός.

ο Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Δημήτρης Καρράς, συντόνισε τις διεργασίες της 2ης μέρας του Forum της E.E.A.

Στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν στα δρώμενα του Forum και τις δύο ημέρες, ενώ ειδικά τη 2η ημέρα που ήταν αφιερωμένη στη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας, ο Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Δημήτρης Καρράς, συμμετείχε ως συντονιστής.

H δυναμική διέλαση πέρα από χορηγός συμμετείχε στην έκθεση που λειτούργησε παράλληλα με το Forum, με ανανεωμένη εικόνα και κύριο έκθεμα, το νέο μοναδικό σύστημα W4900, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα των υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προϊόντων που είναι σε θέση να παράγει η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου.

Εντυπωσίασε το πρωτοποριακό σύστημα W4900 που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα των υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προϊόντων που είναι σε θέση να παράγει ο κλάδος αλουμινίου

Το εν λόγω σύστημα είναι η απόλυτη λύση για όσους αναζητούν βέλτιστες και πιστοποιημένες  επιδόσεις για παθητικά κτίρια (κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης), καταγράφοντας την εξαιρετική επίδοση Uw=0,78 W/m²K. Η παραπάνω επίδοση κατατάσσει το W4900 και συνακόλουθα την ALUMINCO, στην κορυφή της  Ελλάδας και μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως.

Η νέα γενιά έχει πάρει πλέον τα ηνία της ALUMINCO, από αριστερά Αργύρης, Δημήτρης και Βαγγέλης Καρράς

Το περίπτερο της εταιρείας συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών, καθώς και σημαίνοντα πρόσωπα μεταξύ των οποίων, ο ΥΠΕΝ, Γιώργος Σταθάκης και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Α., Γιώργος Δουκίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.