ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Δυναμική παρουσία στο Διεθνές Forum της Ε.Ε.Α.

H EXALCO σταθερά δίπλα στις εκδηλώσεις του κλάδου στήριξε με χορηγία το διήμερο Διεθνές Forum της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.), ενώ παράλληλα διατήρησε και stand στον ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί για να προβάλουν οι εταιρείες τα προϊόντα τους.

Ο Πρόεδρος της EXALCO, Γιάννης Καντώνιας (δεύτερος από αριστερά), με τα στελέχη της εταιρείας, Θάνο και Βασίλειο Τσιάρα (κέντρο), τη Βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Α., Γιώργο Δουκίδη (δεξιά)

Η δυναμική θεσσαλική διέλαση μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών με το μοντέρνο και καλαίσθητο stand της και κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα προϊόντα που προβλήθηκαν δε, συγκαταλέγονται στα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της EXALCO και ανέδειξαν την κορυφαία ποιότητα συστημάτων που είναι σε θέση να παράγει η ελληνική βιομηχανία.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το minimal συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Orama Minimal Frames, για το νέο σύστημα στεγανής πέργκολας Exalco Pergola και για το ολοκαίνουργιο συρόμενο σύστημα Albio 256 Thea.

Ο ΥΠΕΝ, Γιώργος Σταθάκης (αριστερά) με τα στελέχη της EXALCO στο stand της εταιρείας

Το stand της EXALCO τίμησαν με την παρουσία τους η τομεάρχης της ΝΔ για το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ντόρα Μπακογιάννη και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος  Σταθάκης, οι οποίοι συζήτησαν με τη Διοίκηση της εταιρείας για θέματα του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.