ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

INVER: Σταθερά δίπλα σε κάθε δημιουργική ενέργεια του κλάδου αλουμινίου

Κατά τη διήμερη διάρκεια του Διεθνούς Forum της Ε.Ε.Α. το κοινό είχε τη δυνατότητα να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των βιομηχανικών χρωμάτων στο περίπτερο της INVER

Βασική επιδίωξη της INVER είναι η αποτελεσματική υποστήριξη του κλάδου του αλουμινίου μέσω χορηγιών και δράσεων που θα ενισχύσουν την εξέλιξη, καινοτομία και εξωστρέφειά του.

Υπό αυτό το πρίσμα, με ιδιαίτερη χαρά η δυναμική εταιρεία συμμετείχε ως χορηγός στο διήμερο Διεθνές Forum της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.) που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο stand της INVER, στην παράλληλη έκθεση για τις εταιρείες του κλάδου, το κοινό είχε τη δυνατότητα να μάθει τα πάντα από τον χώρο των βιομηχανικών χρωμάτων και των χρωμάτων πούδρας, καθώς και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πλέον σε θέση να προσφέρει η καταξιωμένη επιχείρηση ως μέλος του κολοσσού Sherwin Williams.

Η INVER ήταν διακεκριμένος χορηγός της πρόσφατης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Κ.Α.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η INVER ήταν διακεκριμένος χορηγός των δράσεων του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (Σ.Ε.Κ.Α.) και παρευρέθη στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Amalia Hotel στο Σύνταγμα.

Η INVER ως εταιρεία με μεγάλη εξειδίκευση στις πούδρες που προορίζονται για αρχιτεκτονικές κατασκευές, δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει με χορηγία την έκθεση «COOK8 : O Νέος Τόπος Εστίασης» που αφορούσε στην εξεύρεση και υλοποίηση νέων ιδεών σχετικά με τη συνάθροιση των ανθρώπων με αφορμή την παρασκευή και κατανάλωση του φαγητού.

Η δυναμική εταιρεία στο χώρο των βιομηχανικών χρωμάτων και χρωμάτων πούδρας έχει προεξέχοντα στόχο να συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε δημιουργική ενέργεια του κλάδου αλουμινίου και συναφών κλάδων όπως αυτός της αρχιτεκτονικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button