ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στην εταιρεία ΑΦΟΙ Μπαρόλα ΙΚΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρεία ΑΦΟΙ Μπαρόλα ΙΚΕ.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Μπαρόλα ΙΚΕ ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα παράγωγης κουφωμάτων αλουμινίου, προχώρησε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού της, προσθέτοντας στη γραμμή παράγωγης της δύο νέα παραγωγικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας CNC.

Απώτερος στόχος της επένδυσης είναι η βελτίωση της ποιότητας και ακρίβειας των κατεργασιών στα προφίλ αλουμινίου για ένα ακόμη καλύτερο τελικό προϊόν.

Το κέντρο κατεργασιών Phantomatic M4L

Τα μηχανήματα που τοποθέτησε το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρεία ΑΦΟΙ Μπαρόλα ΙΚΕ είναι το κέντρο κατεργασιών Phantomatic M4L της Emmegi και η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη γωνιάστρα Itaca Solution.

Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη γωνιάστρα Itaca Solution

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΦΟΙ Μπαρόλα ΙΚΕ (Mparolas Aluminium Systems) για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε και από την πλευρά της δεσμεύτηκε, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.