ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Θερμομόνωση & ασφάλεια με το νέο ALBIO 129C ADVANCED

Η ALBIO 129C ADVANCED αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της EXALCO στα ανοιγόμενα συστήματα με θερμοδιακοπή. Συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με τα υψηλά στάνταρτ κατασκευής. Είναι σχεδιασμένη για κατασκευές παραθύρων και πορτών και προσφέρει υψηλές αποδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ η ύπαρξη περιμετρικού μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια.

Το ALBIO 129C ADVANCED είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3 χιλ. προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf= 1,48 W/(m2K) και Uw=1,4 W/(m2K) µε Ug= 1,0 W/(m2K), χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων.

Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραμμές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

Τεχνικές προδιαγραφές  ALBIO 129C ADVANCED

  • Κράμα αλουμινίου: ΑΙΜgSi 0,5 F22, σύμφωνα με DIN 1725
  • Κάσες με πλάτος από 69mm έως και 185 mm ύψος
  • Φύλλα με πλάτος 78mm και ύψος 82mm
  • Ανοχές διαστάσεων σύμφωνα με DIN 17615
  • Κεντρικό λάστιχο από EPDM, λάστιχα εσωτερικής και εξωτερικής στεγάνωσης ημισπογγώδη
  • Πάχος υαλοπινάκων από 16mm έως χιλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.