ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Βραβεύτηκε στην κατηγορία Energy Mastering στα Environmental Awards 2018

Σε μία ιδιαίτερα εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η τελετή απονομής των Environmental Awards 2018.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία. Τα βραβεία διοργάνωσε η Boussias Communications και παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέττα Κρητικού.

H ELVAL COLOUR βραβεύτηκε στην κατηγορία Energy Mastering σε συνεργασία με την εταιρεία Redex A.E. για το Έργο Μείωσης καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας – Μείωσης εκπομπής CO2 (P.Q.O.S. | Power Quality Optimization Systems).

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, Αναπληρώτρια Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Καθηγήτρια της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένης Οικονομίας, μεταξύ άλλων επισήμανε στην εναρκτήρια ομιλία της: «Σήμερα δείχνουμε απτά παραδείγματα, μέσα από τις δράσεις των εταιρειών που βραβεύονται, τα οποία αποδεικνύουν ότι η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία των επιχειρήσεων, καθώς μειώνεται η σπατάλη ακριβών πόρων – πρώτων υλών και ενέργειας, μειώνεται το κόστος διαχείρισης αποβλήτων με την αύξηση της πρόληψης, της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης και βελτιώνεται η δημόσια εικόνα της επιχείρησης / οργανισμού. Τα βραβεία στοχεύουν να δημιουργήσουν συνθήκες ευγενούς συναγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων με σκοπό την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, καθώς επίσης να αναδείξουν την κοινωνική συνεισφορά επιχειρήσεων, οργανώσεων, ατόμων, στην υλοποίηση δράσεων για την περιβαλλοντική αναβάθμιση».

Η ELVAL COLOUR πιστή στο όραμά της και στις αξίες της συνεχίζει το έργο της με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής με έμφαση στην ενέργεια, τις εκπομπές και τη χρήση πόρων.

Επίσης έχει αναπτύξει μια σειρά νέων προϊόντων με γνώμονα και στόχο τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης των κτιρίων, την αύξηση της βιωσιμότητας των προσόψεων και των οροφών και τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.