ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΚουφώματα

Εγκρίθηκαν οι υπαγωγές των νέων 14.709 δικαιούχων του “εξοικονομώ” – τα ονόματα

Σε συνέχεια της πρώτης λίστας, το ΕΤΕΑΝ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα με την δεύτερη λίστα δικαιούχων του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ”, εκδίδοντας τη σχετική απόφαση υπαγωγής που παρουσιάζει το aluNET.gr παρακάτω. Συνολικά στη δεύτερη λίστα υπάγονται 14.709 Ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 225 εκατομ. ευρώ.

Οι Ωφελούμενοι ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής για την υπαγωγή της αίτησης από το Δικαιούχο και αποδέχονται ηλεκτρονικά την απόφαση υπαγωγής κατά τα οριζόμενα στο κεφ. 6.2 του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος. Στη συνέχεια προσέρχονται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης (όπου απαιτείται), κατά τα οριζόμενα στο κεφάλαιο 4. Η ανωτέρω διαδικασία (ηλεκτρονική αποδοχή απόφασης, υπογραφή της σύμβασης όπου απαιτείται) ολοκληρώνεται εντός διαστήματος δύο (2) μηνών από την έκδοση της απόφασης υπαγωγής.

– Δείτε την δεύτερη λίστα των 14.709 Ωφελούμενων.
– Δείτε την προηγούμενη, πρώτη λίστα των 13.502 Ωφελούμενων.
– Δείτε τι πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες που θα αναλάβουν έργα παρεμβάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.