ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αρωγός στους πυρόπληκτους της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι

Στο πλαίσιο της διαχρονικής ενεργούς υποστήριξης του κοινωνικού συνόλου και των τοπικών κοινωνιών, η EUROPA καθώς και οι υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου Τζιρακιάν στέκονται  αρωγοί στους πληγέντες της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της εταιρίας, έχουν ήδη προχωρήσει ενέργειες σχεδιασμού ολοκληρωμένου πλάνου δράσεων για την υποστήριξή των πληγέντων στις αντίστοιχες περιοχές, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και οργανισμούς. Το πλάνο καταρτίζεται με βάση τις πραγματικές ελλείψεις όπως αυτές προκύπτουν από τις εκκρεμείς ανάγκες υποστήριξης, οι οποίες διαφαίνονται καθαρότερα το τρέχον διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις περιλαμβάνουν τόσο χρηματικές δωρεές όσο και προσφορές σε προϊόντα των εταιριών του Ομίλου και κυρίως προφίλ αλουμινίου για την ανακατασκευή κτισμάτων που έχουν πληγεί. Παράλληλα πραγματοποιούνται μεμονωμένες δράσεις για την ανακούφιση οικογενειών που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Οι ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων εντάσσονται σε ένα συνολικό σχεδιασμό δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτυχθεί και υλοποιείται συνεχώς. Η ΕΚΕ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας των εταιριών του Ομίλου και αφορά, ανάμεσα σε άλλα, σε δράσεις στήριξης των τοπικών κοινωνιών, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και των νέων συνολικότερα, καθώς επίσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Όμιλος Εταιριών Τζιρακιάν έχει δεσμευτεί ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τους πληγέντες στο Μάτι και εύχεται να είναι η τελευταία δοκιμασία, την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.