ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ξαφνικά «έφυγε» από την ζωή ο Δημ. Παπαγρηγορίου

Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου, μέλος επί σειρά ετών του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΒΑΣ, καθώς και του προεδρείου της Ένωσης Κατασκευαστών Νίκαιας Κορυδαλλού και πέριξ, ΕΝΚΑΣ.

Ήταν ένα δραστήριο άτομο με ποικίλες δραστηριότητες τόσο στον κλάδο των κατασκευαστών αλουμινίου, όσο και σε κοινωνικές δράσεις. Το τραγικό είναι ότι «έφυγε» την ημέρα του γάμου του γιού του και μάλιστα πάνω στο γαμήλιο γλέντι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο 3ο Νεκροταφείο (Νίκαια). Επιθυμία τις οικογένειας, αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για άπορες οικογένειες του Ι. Ναού Αγ. Στυλιανού Κορυδαλλού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.