ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Η εξοικονόμηση ενέργειας έχει το δικό της site στο exalcoeconomy.gr

Η EXALCO σχεδίασε ένα νέο, δυναμικό και σύγχρονο microsite που ενημερώνει για τις απαιτήσεις του επιδοτούμενου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» και απαντά σε κάθε ανάγκη πάνω στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το νέο site exalcoeconomy.gr απευθύνεται στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αντικαταστήσουν τα κουφώματά τους, με βάση το πρόγραμμα ή όχι, και να αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικία τους, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο επισκέπτης του site μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για την εξοικονόμηση ενέργειας και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» και να γνωρίσει την εξειδικευμένη σειρά ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου Exalco Economy.

Επίσης έχει τη δυνατότητα να μάθει για την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού του, να βρει ενεργειακό επιθεωρητή και να δει σε ποια κλιματική ζώνη ανήκει, ώστε να βρει άμεσα πιο πρωτοποριακό θερμομονωτικό σύστημα Exalco Economy ταιριάζει στην κατοικία του. Μέσα από μια μεγάλη βάση κατασκευαστών αλουμινίου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τον κοντινό του εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της EXALCO και να τον συμβουλευτεί για θέματα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας του.

Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, σχεδιάζει ιδανικές λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα με θερμομονωτικές ιδιαιτερότητες και με τη δημιουργία του exalcoeconomy.gr φροντίζει τον τελικό καταναλωτή, απλουστεύοντας την διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου συστήματος και όχι μόνο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button