ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIEXAL: Αυξημένος κύκλος εργασιών χάρη στην έντονη εξωστρέφεια

Η VIEXAL είναι μία δυναμική εταιρεία στο χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου που από το 2004 έχει μετακομίσει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη της Ξάνθης σε έναν οικόπεδο 12.000 τ.μ., στο οποίο φιλοξενούνται σε μία έκταση 2.500 τ.μ. τα γραφεία και το εργοστάσιο.

Πρόκειται για μία κάθετη μονάδα παραγωγής εξαρτημάτων αλουμινίου, με δικό της βαφείο, χυτήριο κ.λπ. που καλύπτει εξολοκλήρου τις ανάγκες της αγοράς. Το υψηλό επίπεδο του μηχανολογικού εξοπλισμού, η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τροφοδοτούν τη σταθερά ανάπτυξη της VIEXAL στην Ελλάδα αλλά και στις αγορές του εξωτερικού. Η εταιρεία διατηρεί εξαγωγική δραστηριότητα σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, ΗΠΑ και φυσικά την ΕΕ.

Στο πλαίσιο της δυναμικής της δραστηριοποίησης στις αγορές του εξωτερικού εντάσσεται και η παρουσία της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις όπως η BIG 5 στο Ντουμπάι και η γερμανική Fensterbau. Η έντονη εξωστρέφεια της VIEXAL αποτυπώνεται στα οικονομικά της μεγέθη, τα οποία παρουσιάζουν σταθερά αυξητική τάση και την κατατάσσουν ως μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button