ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λάρισα σε συνεργασία με το τοπικό Σωματείο

Το Σωματείο Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων, σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ διοργάνωσε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Λάρισας.

Ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου, Ευθύμιος Αγγελής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ για την παρουσία τους. Ακολούθως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης αναφέρθηκε στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ και στους τρόπους αντιμετώπισης της συρρίκνωσης του κλάδου μέσα από την εκπαίδευση και πιστοποίηση των κατασκευαστών.

Ο Στέλιος Λαμπρακόπουλος επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, μίλησε για  το ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC, για τον νέο ΚΕΝΑΚ, καθώς και για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ, ενώ απαντήθηκαν και ερωτήματα των συμμετεχόντων κατασκευαστών.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν και μέλη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων, με τον πρόεδρο Χρήστο Γκαρακούνη να προσκαλεί άπαντες στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στα Τρίκαλα στο ξενοδοχείο Ananti City Resort.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.