ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Η δυναμική εξωστρεφής πορεία συνεχίζεται

Ένας μέρος του ανθρωπίνου δυναμικού της IDECO

Η εταιρεία IDECO δραστηριοποιείται στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Πριν μία δεκαετία περίπου, η παραγωγή μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε κτήρια 4.000 τ.μ., σε ένα σύνολο 25.000 τ.μ., για να υπάρχει η κατάλληλη υλικοτεχνική και μηχανολογική υποδομή που να στηρίζει τη συνεχή ανοδική πορεία της.

Εκ τότε συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, εστιάζοντας στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά. Ήδη, έχει εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής στη Σερβία, λειτουργεί εμπορικό κατάστημα στην Κροατία, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ίδιο επιτυχής είναι και η τρέχουσα χρονιά με την εταιρεία να απολαμβάνει αυξημένα μεγέθη, τη στιγμή που βλέπει την εξωστρέφειά της να εντείνεται, καθώς είναι σε θέση να παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων συστημάτων αντικωνωπικής προστασίας που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η δυναμική εταιρεία με έδρα τη Β. Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο επιχείρησης στον κλάδο και με σεμνότητα και χωρίς άσκοπους εντυπωσιασμούς βλέπει τα οικονομικά της μεγέθη και το μερίδιο αγοράς να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο ως επιστέγασμα της αποτελεσματικής στρατηγικής της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button