ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Η δυναμική εξωστρεφής πορεία συνεχίζεται

Ένας μέρος του ανθρωπίνου δυναμικού της IDECO

Η εταιρεία IDECO δραστηριοποιείται στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Πριν μία δεκαετία περίπου, η παραγωγή μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε κτήρια 4.000 τ.μ., σε ένα σύνολο 25.000 τ.μ., για να υπάρχει η κατάλληλη υλικοτεχνική και μηχανολογική υποδομή που να στηρίζει τη συνεχή ανοδική πορεία της.

Εκ τότε συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, εστιάζοντας στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά. Ήδη, έχει εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής στη Σερβία, λειτουργεί εμπορικό κατάστημα στην Κροατία, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ίδιο επιτυχής είναι και η τρέχουσα χρονιά με την εταιρεία να απολαμβάνει αυξημένα μεγέθη, τη στιγμή που βλέπει την εξωστρέφειά της να εντείνεται, καθώς είναι σε θέση να παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων συστημάτων αντικωνωπικής προστασίας που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η δυναμική εταιρεία με έδρα τη Β. Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο επιχείρησης στον κλάδο και με σεμνότητα και χωρίς άσκοπους εντυπωσιασμούς βλέπει τα οικονομικά της μεγέθη και το μερίδιο αγοράς να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο ως επιστέγασμα της αποτελεσματικής στρατηγικής της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.