ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Ξανά χορηγός στη Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων!

Η Etem στηρίζει και φέτος τη Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, την 9η κατά σειρά διοργάνωση.

Η δυναμική διέλαση διαχρονικά στέκεται δίπλα στο Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) και στους Αρχιτέκτονες και γι’ αυτό στηρίζει σταθερά τον θεσμό από την 1η κιόλας Biennale.

Οι άνθρωποι της Etem συνεχάρησαν τους δημιουργούς, όλους όσους  διακρίθηκαν και όλους όσους συμμετείχαν και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία για τις επόμενες διοργανώσεις.

Η φετινή Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων εγκαινιάστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο μουσείο Μπενάκη, στην Πειραιώς, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 700 άνθρωποι του χώρου. Ως χορηγός της διοργάνωσης, η Etem μοίρασε εξατομικευμένα δώρα, ειδικά σχεδιασμένα για την κοινότητα των Αρχιτεκτόνων.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.