ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Xenia 2018: Κορυφαίες ξενοδοχειακές λύσεις παρουσίασαν οι εταιρίες του κλάδου!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, η έκθεση για την Τουριστική Βιομηχανία Xenia 2018, στο Metropolitan Expo. Χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού και συναφών κλάδων έθεσαν, τα θεμέλια των συμφωνιών που θα απογειώσουν το μέλλον του ελληνικού Τουρισμού.

Οι 550 κορυφαίοι εκθέτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επαφές που πραγματοποίησαν στην έκθεση και κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό επισκεπτών.

Ανάμεσα στους εκθέτες ξεχώρισαν με τη δυναμική τους παρουσία εταιρίες του κλάδου αλουμινίου που παρουσίασαν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε επίπεδο αρχιτεκτονικών προϊόντων για ξενοδοχειακές εφαρμογές.

Τον κλάδο αλουμινίου στη φετινή Xenia 2018 εκπροσώπησαν οι εταιρίες ELVIAL, EUROPA, EXALCO και Etem, ενώ περίπτερο διατήρησε και η εταιρεία κατασκευών αλουμινίου του κ. Σολιδάκη.

Το κοινό έδειξε θερμό ενδιαφέρον για τα αρχιτεκτονικά προϊόντα αλουμινίου και τις εξειδικευμένες λύσεις που παρουσιάστηκαν, οι οποίες αφορούσαν στην ικανοποίηση των ξενοδοχειακών αναγκών.

Γενικότερα ήταν ένα ολοζώντανο τριήμερο, μεστό εμπειριών, τάσεων και έμπνευσης, που διασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό την ποιοτική αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος. Η Xenia, απέδειξε τον αληθινά premium χαρακτήρα της και ανανεώνει το ραντεβού της για τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2019.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button