ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σε νέα εποχή περνάει το «14ο Συνέδριο Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Επετειακό χαρακτήρα είχε η επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου «14ου Συνεδρίου Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019» που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο από 1 έως 3 Νοεμβρίου.

Στη συνεδριακή αίθουσα «Ολυμπία» της Αίγλης Ζαππείου διοργανωτές, χορηγοί και φίλοι του Συνεδρίου θυμήθηκαν παλιές στιγμές, μνημόνευσαν όσους έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να μεγαλώσει ο παγιωμένος πλέον θεσμός του κλάδου και έδωσαν το στίγμα για το μέλλον.

Ο Γεν. Δ/ντης τη Energy Line, Σωκράτης Ξανθόπουλος μίλησε για τη νέα εποχή στην οποία περνάει το Συνέδριο και τόνισε τη συμβολική επιλογή του Ζαππείου που μεταξύ άλλων θα μεγιστοποιήσει και τη συμμετοχή.

Στην πρώτη σειρά, από δεξιά, ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ Κων/νος Διαμαντής, ο δ/νων σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ και μέλος της επιτροπής θεματολογίας του συνεδρίου Νίκος Βλαχάκης και ο τεχνικός σύμβουλος πωλήσεων της ELVIAL Νίκος Καλογεράκης.

Το 14ο Συνέδριο έχει ανανεωμένο λογότυπο που εκφράζει τη νέα δυναμική και μεταξύ των στόχων του είναι οι θεσμικές αλλαγές, η ανάδειξη της ποιότητας των κατασκευών αλουμινίου, οι νέες ευκαιρίες, η αειφορία και η αυτοβελτίωση.

Για πρώτη φορά, πέρα από τις παγιωμένες παράπλευρες δραστηριότητες και εκδηλώσεις όπως τα βραβεία alumini, θα πραγματοποιηθεί έκθεση και βραβεία αρχιτεκτονικού έργου με κοινή συμμετοχή κατασκευαστών και αρχιτεκτόνων.

Επιπρόσθετα ανακοινώθηκε ανοιχτή πρόσκληση προς οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει ως ομιλητής στο 14ο Συνέδριο, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων να είναι η 15/03/19.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Δ/νων Σύμβουλος της Neokem, Νίκος Βλαχάκης που μίλησε για την επιτροπή του Συνεδρίου αλλά και την ανάγκη αφύπνισης της αγοράς σε θέματα ενεργειακής κουλτούρας και εξωστρέφειας.

Αμέσως μετά ο καταξιωμένος καθηγητής Μάρκετινγκ, Γιώργος Αυλωνίτης μίλησε ευρύτερα για την επιστήμη του Μάρκετινγκ και για το πόσο σημαντική είναι για κάθε επιχείρηση, δίνοντας στο κοινό μία πρόγευση για το επίπεδο των ομιλιών που θα δούμε στο 14ο Συνέδριο.

Ακολούθησαν στη συνέχεια χαιρετισμοί από πολλούς ανθρώπους του κλάδου που στηρίζουν το επερχόμενο Συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ (το Συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του), Κων/νος Διαμαντής και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Κατσαρός.

Χαιρετισμούς απεύθυναν και εκπρόσωποι του κλάδου των αρχιτεκτόνων με τους οποίους αναμένεται περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μέσω του 14ου Συνεδρίου αλλά και των χορηγών της εκδήλωσης.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με τα καθιερωμένα «πηγαδάκια» υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα The Swingin’ Cats.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.