ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΗΝΙ: Πόρτες για κάθε ανάγκη!

Η TEXNH ΠΑΝΤΕΛΟΣ είναι μία από τις ιστορικότερες εταιρείες στον χώρο των πορτών αλουμινίου, η οποία κατά καιρούς έχει εισάγει έξυπνες καινοτομίες που στην πορεία του χρόνου έχουν γίνει η νόρμα και έχουν υιοθετηθεί από όλους.

H TEXNH ΠΑΝΤΕΛΟΣ, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή της. Στη μακρόχρονη πορεία της, η εταιρεία με έδρα την Ξάνθη, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC, καθώς και αντικουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ολοκληρωμένων πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα, ενώ κατέχει ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ιστορικά, η ΤΕΧΝΗ ανήκει στους πρωτοπόρους που παρουσίασαν στην ελληνική αγορά πόρτες με κάλυψη φύλλου, με τη σειρά Superior Line® στις αρχές του 2006.

Έκτοτε έχει παρουσιάσει αρκετές καινοτομίες που μετέπειτα υιοθετήθηκαν από όλη την αγορά, όπως η «χωνευτή» λαβή Crypto®, η σειρά πορτών Crystallize με επιφάνεια χρωματιστού γυαλιού και η σειρά Aluline με κάλυψη κάσας και φύλλου.

Στην επέτειο συμπλήρωσης 30 χρόνων, επέλεξε να λανσάρει σε πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση, στο συνέδριο των κατασκευαστών στα Τρίκαλα, το νέο πρωτοποριακό σύστημα πόρτας εισόδου Puzzle Wall Facing® με κάλυψη τοίχου και κάσας.

Τα προϊόντα της ΤΕΧΝΗ εξάγονται σε 26 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικά στον τομέα των πορτών έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές όπως Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

TLS 50 Smart

Η TLS 50 Smart δικαίως χαρακτηρίζεται ως η «έξυπνη επιλογή», καθώς συνδυάζει επιδόσεις και οικονομία. Πρόκειται για μία πόρτα που παρέχει χαρακτηριστικά πολύ ακριβότερων πορτών, σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Διαθέτει στιβαρή κατασκευή χάρη στα έξυπνα σχεδιασμένα προφίλ της και πάχος πάνελ 50 χιλ.

Στα συν έρχεται να προστεθεί η εσωτερική ενίσχυση στο φύλλο για αποφυγή στρεβλώσεων λόγω εναλλαγών θερμοκρασίας, ενώ το επανασχεδιασμένο κατωκάσι προσφέρει απόλυτη μόνωση από αέρα και νερό. Ο συντελεστής θερμομόνωσης της TLS 50 Smart είναι Ud=1,4.

Εν ολίγοις πρόκειται για μία πόρτα με υψηλές επιδόσεις σε τιμή… πρόκληση!

TLS 55 HOTEL

Η TLS 55 HOTEL είναι μια πόρτα ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις των ξενοδοχείων. Πρόκειται για μία στιβαρή κατασκευή, με δυνατότητα επισκευής ακόμη κι ενός τμήματός της σε περίπτωση ζημιάς, πρόβλεψη για εύκολη τοποθέτηση μηχανισμού ελεγχόμενου κλεισίματος και φυσικά με δυνατότητα προεργασίας για εύκολη τοποθέτηση μηχανισμού με μαγνητική κάρτα.

Διαθέτει συντελεστή θερμομόνωσης Ud=1,3, κατωκάσι αλουμινίου με θερμογέφυρα και τρεις συρταρωτούς μεντεσέδες.

TLS 75

Οι πόρτες TLS 75 συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και επιδόσεις με πολύ προσιτές τιμές. Είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 100 σχέδια και σε εκατοντάδες αποχρώσεις RAL και χρώμα ξύλου. Χάρη στο εξελιγμένο θερμομονωτικό προφίλ τους και το 65 χιλ. πάνελ, επιτυγχάνουν συντελεστές θερμομόνωσης Ud=1,2.

Τα τριπλά τζάμια τους, είναι ενισχυμένα εξωτερικά με τζάμια ασφαλείας triplex, ενώ τα σχέδια και τα διακοσμητικά υπάρχουν και στις δύο πλευρές της πόρτας. Οι πόρτες της σειράς TLS 75 έχουν πιστοποίηση ασφαλείας RC2.

Δεκάδες συνδυασμοί από χειρολαβές, κλειδαριές, προστατευτικά, μεντεσέδες δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει την πόρτα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες Διατίθενται δύο διαφορετικές κάσες, η κλασσική curved και η πιο μοντέρνα Flat.

Οι πόρτες TLS 75 είναι ο άριστος συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Superior Platinum

Οι πόρτες Superior Platinum ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας. Διατίθενται σε δεκάδες σχέδια και σε εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς ακόμα και με συνδυασμούς 2 χρωμάτων στην ίδια πόρτα ή με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο πρωτοποριακός τρόπος κατασκευής τους επιτρέπει την κάλυψη του φύλλου από την επιφάνεια της πόρτας έτσι ώστε να είναι ορατή μόνο η κάσα.

Οι πόρτες Superior Platinum διαθέτουν εξαιρετικά μοντέρνο design. Το εντυπωσιακό αισθητικό τους αποτέλεσμα οφείλεται στα διακοσμητικά στοιχεία inox που συνδυάζονται με αυλακώσεις χαραγμένες με ηλεκτρονικό CNC στην επιφάνεια της πόρτας.

Διαθέτουν τζάμια ασφαλείας triplex και κλειδαριές ασφαλείας, πολλαπλών σημείων. Προσφέρουν άριστη θερμική μόνωση (Ud=0,88) χάρη στο θερμομονωτικό προφίλ της κάσας και το μεγάλο πάχος της πόρτας (έως 100 χιλ.) με μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης και μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC2.

Είναι βαμμένες ηλεκτροστατικά για μέγιστη αντοχή στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ανάλογα με το σχέδιο και την αισθητική του κτιρίου, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σετρεις διαφορετικές κάσες Flat, Curved και Expand.

Οι πόρτες Superior Platinum, αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε πόρτες αλουμινίου, με υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και θερμομόνωσης, σε συνδυασμό με μοναδικό design.

Superior Pivot

Η εντυπωσιακή πόρτα Superior Pivot δεν έχει μεντεσέδες. Η κίνησή της γίνεται γύρω από έναν άξονα, καθιστώντας την ιδανική για πόρτες με μεγάλο φάρδος και ύψος. Προσφέρουν ομαλή κίνηση σε άνοιγμα και κλείσιμο, χάρη στον μηχανισμό ελεγχόμενης κίνησης που διαθέτουν. Συνδυάζονται με εξωτερική «χωνευτή» λαβή και φωτισμό LED, εντός της λαβής.

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σε μεγάλες διαστάσεις, με πλαϊνά και φεγγίτη. Η Superior Pivot είναι εξαιρετική επιλογή για μία εντυπωσιακή πόρτα εισόδου.

Puzzle Doors

Μια νέα καινοτομία της εταιρείας ΤΕΧΝΗ στις πόρτες αλουμινίου είναι η νέα σειρά Puzzle Doors. Χάρη στο σύστημα Puzzle, εκτός από την πόρτα, μπορεί να καλυφθεί και ο τοίχος στο ίδιο σχέδιο, δημιουργώντας μια άκρως εντυπωσιακή και καλαίσθητη είσοδο.

Η πρωτοποριακή πόρτα μπορεί να εφαρμοσθεί σε νέα ή παλιά κτίρια και επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί και με τη θερμομόνωση του κτιρίου, αναβαθμίζοντας ενεργειακά και αισθητικά το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.