ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

CISA: Το μέλλον της ασφάλειας!

Ο νέος κύλινδρος RS5 Radial System προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και ύψιστη προστασία… με στυλ!

Η νέα πρόταση της CISA, ο καινούργιος κύλινδρος RS5 Radial System έρχεται από το… μέλλον και προσφέρει τοπ επιδόσεις στην ασφάλεια.

Ο RS5 χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντίσταση στις διαρρήξεις που διασφαλίζει το νέο σύστημα κρυπτογράφησης 5 σειρών με 16 ακτινικά διατεταγμένες ατσάλινες ακίδες.

Το πρωτοποριακό προϊόν διαθέτει κατοχυρωμένη μέθοδο προστασίας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο “BUMPING” ή στην κρούση και πατέντα αποτροπής με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο “PICKING” ή στη στρέψη.

…Ο RS5 χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντίσταση στις διαρρήξεις που διασφαλίζει το νέο σύστημα κρυπτογράφησης 5 σειρών με 16 ακτινικά διατεταγμένες ατσάλινες ακίδες…

Έρχεται με νέο πατενταρισμένο αρθρωτό σύστημα, με +60% ανθεκτικότητα στο τρύπημα, +700 κιλά ανθεκτικότητα στην έλξη φορτίου, για τη δημιουργία κυλίνδρων σε διάσταση από 30-30 χιλ. έως 100-100 χιλ.

Επίσης προσφέρει πολύ υψηλές δυνατότητες στη διαχείριση εισόδου / πρόσβασης: ένα μόνο κύριο κλειδί για 85 εκατομμύρια κυλίνδρους. Το κλειδί προστατεύεται από μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή και κλωνοποίηση, από κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και μηχανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η αντιγραφή του κλειδιού γίνεται μόνο στον οίκο CISA στην Ιταλία και η ψηφιακή προστασία και ενημέρωση με την ενεργοποίηση του λογαριασμού SECURICARD.

Πληροφορίες

Επισκεφτείτε τη CISA Spa στο: www.cisa.com/en/index.html
Ελληνική αντιπροσωπεία: PRECISA ΜΕΠΕ. Τηλ. (0030) 210 3229333
E-mail: precisa@precisa.com.gr

Αναζητήστε τα προϊόντα CISA σε διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.