ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA ALUMINIUM: Διευρύνει το δίκτυο συνεργατών με νέες στρατηγικές συμφωνίες

Το 2018 κλείνει με δυναμική, αισιοδοξία αλλά και στρατηγικές συμφωνίες τεράστιας σημασίας για την ALFA ALUMINIUM.

Η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω το εμπορικό της δίκτυο, καλύπτοντας αποτελεσματικότερα ακόμη περισσότερα μέρη της Ελλάδας.

Στο δίκτυο των συνεργατών της, προστέθηκαν τρεις ακόμη έμποροι αλουμινίου, οι οποίοι εντάχθηκαν πρόσφατα στη μεγάλη οικογένεια της ALFA.

Πρόκειται για καταξιωμένες εμπορικές επιχειρήσεις στον χώρο του αλουμινίου, οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν σύγχρονες λύσεις με συνέπεια και αξιοπιστία προς τους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα οι τρεις έμποροι που εντάχθηκαν στο εμπορικό δίκτυο της ALFA είναι:

  • ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ Α.Ε. Τηλ.: 2242029344, Κως
  • Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Τηλ.: 2109834670, Π. Φάληρο
  • ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τηλ.: 2741020121, Κόρινθος

Τα συστήματα αλουμινίου αλλά και ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της ALFA, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα τα βρίσκουν πλέον στα νέα σημεία και σε πλήρη επάρκεια, κάνοντας τα πιο προσιτά σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.