ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Προσχέδιο Τεχνικής Οδηγίας τοποθέτησης κουφωμάτων από την ΠΟΒΑΣ στο ΤΕΕ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου – ΠΟΒΑΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον κλάδο σχετικά με την εξέλιξη της Τεχνικής Οδηγίας τοποθέτησης κουφωμάτων, που λύνει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα του κλάδου το οποίο έχει να κάνει με την κακοποίηση του τελικού προϊόντος. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόφιλος Παγιάτης, συνοδευόμενος από τους επιστημονικούς σύμβουλους της ΠΟΒΑΣ Δρ. Νικόλαο Κεραμίδα και Δρ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο, επισκέφθηκαν πρόσφατα το ΤΕΕ και κατέθεσαν το προσχέδιο της προτεινόμενης Τεχνικής Οδηγίας.

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_06103″][/cp_modal]

Η νέα Τεχνική Οδηγία, πιστεύεται ότι θα ολοκληρωθεί από το ΤΕΕ σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα τεθεί σε εφαρμογή προφυλάσσοντας τις κατασκευαστικές εταιρείες κουφωμάτων, την βιομηχανία και τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Παγιάτης, “από την πλευρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε όποτε ολοκληρωθεί η νέα Τεχνική Οδηγία να υιοθετηθεί από το Τ.Ε.Ε., ενώ θα να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές τοποθέτησης κουφωμάτων, αλλά και με το Ευρωπαϊκό δίκαιο ανταγωνισμού και θα αφορά τον κλάδο Αλουμινίου, Ξύλου και PVC στις πόρτες και στα παράθυρα…”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.