ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 03/02/19 στο «Terra Verde» στη Νίκαια

Η Ένωση Καταστηματαρχών, Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της γα τη νέα χρονιά σε ειδική εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 στον Πολύχωρο «Terra Verde», 7ης  Μαρτίου 1944, αριθμός 49, Νίκαια.

Μέλη, εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών και πολλοί άλλοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία συνεύρεσης σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα των ανθρώπων του κλάδου.

Την εκδήλωση της ΕΝΚΑΣ στηρίζουν πολλές εταιρείες του κλάδου με τη χορηγία τους.

Μεγάλοι Χορηγοί: ΑLTOM, EXTRAPLASTICA – EXTRACOLOR

Χορηγοί: ΕUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ETEM, ELVAL COLOUR, ALUMIL, RMV – ΒΗΧΟΣ, ΑΝΑLΚΟ, ΝΕΟΚΕΜ, DOMUS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ – PANIDIS, AΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΝΑΚΗ, ΤΕΑΜROLL, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ.

Υποστηρικτές: EXALCO, GS – ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΛΗΣ, SAINT-GOBAIN, ΔΟΥΚΑΣ, NXS DOORS, CAL – ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ.

Χορηγοί Υποστήριξης: ALUMINIUM MAGAZINE, ALUNET.GR, PROFIL ENERGY, PROFILNET.GR, , ΚΤΙΣΜΑ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΘΕΜΕΛΙΟ SOFTWARE, ΚOSTOLOGISIKOUFOMATON.GR

Υποστήριξη Οργάνωσης: PROFILMEDIA

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις:

  • ΕΝΚΑΣ: Τηλ. 210.49.12.885, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00 έως 14.00, email: info@enkas.gr
  • PROFILMEDIA: Τηλ. 210.80.56.800, κιν. 6973.805.584, email: gazepidis@profilmedia.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.