ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Οι τελευταίες καινοτομίες της ETEM στην καταξιωμένη διεθνή έκθεση BAU 2019

Η Etem θα συμμετάσχει στην BAU 2019, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων. Η φετινή BAU θα πραγματοποιηθεί 14 με 19 Ιανουαρίου 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας. Η έκθεση γίνεται κάθε δύο χρόνια, προσελκύει περισσότερους από 2.100 εκθέτες από 45 χώρες και αφορά στη διεθνή κατασκευαστική βιομηχανία.

Φέτος, θα επικεντρωθεί στις πιο πρόσφατες καινοτομίες και σε διεπιστημονικές λύσεις για κατασκευές κτηρίων, τόσο εμπορικής χρήσης όσο και κατοικίες, καθώς και στις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του χώρου.

Η Εtem θα βρίσκεται στην αίθουσα C1 στο Stand 411 και όσοι την επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες εξελίξεις στα προϊόντα της, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην αρχιτεκτονική των κτηρίων.

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει τις τελευταίες της λύσεις για σκίαση με αυτοματοποιημένο έλεγχο σε συνδυασμό με το κέλυφος E85, το ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο E68, την πόρτα κυρίας εισόδου E75 με εξωτερικές επίπεδες επιφάνειες, νέες ειδικά σχεδιασμένες πέργκολες και πολλά άλλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.