ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA & ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ: Δίπλα στους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας που τις διακατέχει, η EUROPA και  ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ προχώρησαν σε επιλεγμένες δράσεις, συμβάλλοντας στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου που μας πέρασε. Οι πολυεπίπεδες δράσεις αφορούσαν τόσο στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται οι δύο εταιρείες όσο και στους εργαζομένους τους.

Όπως κάθε χρόνο, η EUROPA και η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ από κοινού πραγματοποίησαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων τους, στο κτήμα Ναούμ στη Χαλκίδα, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο της διοίκησης των δύο εταιρειών, όπου συνομίλησαν από κοντά με τους εργαζόμενους και τα οικεία τους πρόσωπα.

Παράλληλα στον χώρο της εκδήλωσης φιλοξενήθηκαν παιδιά, οι γονείς τους και οι εργαζόμενοι του σπιτιού «Ημερήσιας Φροντίδας Μύτικα Χαλκίδας» του Χαμόγελου του Παιδιού, ως μια ανθρώπινη και έμπρακτη προσπάθεια στήριξης της δράσεως του κοινωφελούς αυτού φορέα.

Επιπροσθέτως, η EUROPA στήριξε το Φιλανθρωπικό Bazaar της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Διαχρονικά ευρισκόμενη στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της περιοχής των Οινοφύτων Βοιωτίας, όπου βρίσκονται οι παραγωγικές μονάδες της, η καταξιωμένη διέλαση διένειμε υλικό πρώτης ανάγκης και δώρα σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής.

Η συνολική αυτή προσπάθεια της EUROPA να στηρίξει και αυτές τις γιορτές όσους έχουν ανάγκη, τελεί υπό την ανιδιοτελή και με προσωπικό ενδιαφέρον διοικούσα ιδιοκτησία της εταιρείας, η οποία έχει αγκαλιάσει όλες τις αντίστοιχες δράσεις, λαμβάνοντας πρωτοβουλία για κατάρτιση αντίστοιχου πλάνου ενεργειών και για το επόμενο έτος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.