ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συνεργάτες από το Ισραήλ φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της

Η ALUMINCO με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών της στις νέες εξελίξεις και εφαρμογές της εταιρείας συνεχίζει δυναμικά τον θεσμό “OpenDays”. Πρόκειται για μια σειρά εξειδικευμένων in-house συναντήσεων που αυτή τη φορά αφορούσε σε μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη πολυπληθούς ομάδας συνεργατών από το εξωτερικό.

Οι άνθρωποι της δυναμικής διέλασης είχαν την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχτούν στις εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα, συνεργάτες από το Ισραήλ! Καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα της ALUMINCO βρίσκεται σε ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, η ελληνική εταιρεία επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της, φροντίζοντας να τους ενημερώνει πάνω στις νέες εφαρμογές και καινοτομίες αλλά και τις διαρκείς αναβαθμίσεις των προϊόντων της.

Με στόχο τη συνεχή πληροφόρηση αλλά και την ενίσχυση των σχέσεων με το δίκτυο πωλήσεων, επιδιώκει τη διοχέτευση τεχνικών γνώσεων και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και εμπορικών δυνατοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σε εξοπλισμό βέλτιστης τεχνολογίας. Ακολούθησαν προϊοντικές παρουσιάσεις πάνω στις αναβαθμίσεις των προϊόντων, με τα νέα συστήματα της ALUMINCO να κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.