ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019»: Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά!

Στα γραφεία της Energy Line, στην πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση της επιτροπής του 14ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019», με μέλη της οργανωτικής επιτροπής, της τιμητικής επιτροπής, της επιτροπής θεματολογίας, του ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), αλλά και εκπροσώπους φορέων και χορηγών, κόπηκε η πίτα για τη νέα χρονιά και έγινε ανταλλαγή απόψεων.

Με θέα το όμορφο λιμάνι του Πειραιά, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με καλό κρασί και εκλεκτό μπουφέ, φίλοι του Συνεδρίου συζήτησαν, έκαναν δηλώσεις και έθεσαν στόχους για τη μετέπειτα πορεία του. Όλοι ομοφώνησαν ότι στο Ζάππειο 1-3 Νοεμβρίου, όπου θα λάβει χώρα το 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019», θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σε έκταση και σημασία event για τον κλάδο.

Το 14ο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ και την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Energy Line.

Υποστήριξη: Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας, Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης, Σύνδεσμος Έμπορων Αλουμινίου Αττικής, All4Greece.

Κορυφαίος Χορηγός: ΕLVIAL

Διακεκριμένοι Χορηγοί: EXALCO, ALFA, ALUMINCO

Μεγάλοι Χορηγοί: ELVAL COLOUR, PANIDIS,GS, EUROPA

Διαχρονικοί Χορηγοί: ΝΕΟΚΕΜ, ETEM, ΒΑΛΒΗΣ, ALUMIL

Χορηγοί: DOMUS, GEZE, ARCH WINDOWS, ROLKA, GOLDEN DOOR, BEST, ΔΟΥΚΑΣ, POWER LOCK, SHERWIN-WILLIAMS, FERRAL, VASGLASS, SAINT GOBAIN, ΣΥΝΟΔΙΑΣ, EUROTECHNICA

Παρουσία στη φετινή Infacoma 2019

Το ανανεωμένο 14ο  Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019» συμμετείχε στην 36η  Διεθνή Έκθεση Infacoma που πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

Το 14ο Συνέδριο φιλοξενήθηκε και υποδέχθηκε τους φίλους του στο stand του ΣΕΚΑ, με την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται. Εκεί είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για τις καινοτομίες, την πορεία, το έργο του και τα οφέλη που θα έχουν όσοι θα συμμετέχουν στις εργασίες του μεγάλου και σημαντικού επαγγελματικού συνεδρίου της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.