ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

 

Η EUROPA, ως Bronze Sponsor, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε την Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Κορυφαίοι δημιουργοί από το Λονδίνο, την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και την Κοπεγχάγη παρουσίασαν ποικιλία θεμάτων αρχιτεκτονικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που αποτέλεσαν πηγή αρχιτεκτονικής έμπνευσης και μονοπώλησαν το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Πουλόπουλος, Θάνος Ζακόπουλος, Γιάννης Καρλόπουλος, Νατάσα Λιανού, Ερμής Χαλβατζής, Ιάσων Τσάκωνας, Γιάννης Τσεκλένης, Χρήστος Αλεφαντής, Σωτήρης Ανυφαντής, Tom Lindblom, Ερμής Αδαμαντίδης και Ηλίας Παπαγεωργίου συγκρότησαν το πάνελ των ομιλητών, ενώ την ημερίδα παρουσίασε και συντόνισε ο εικαστικός και ιδρυτής της Athens Biennale, Poka Yio.

Η Ημερίδα ΕΣΩ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του αρχιτεκτονικού κλάδου κάθε έτος, σηματοδοτώντας την αισθητική και δημιουργική έμπνευση. Η EUROPA διαχρονικά υποστηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν την αρχιτεκτονική δημιουργία, διατηρώντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει δομήσει με τον αρχιτέκτονα συνεργάτη της.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button