ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

 

Η EUROPA, ως Bronze Sponsor, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε την Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Κορυφαίοι δημιουργοί από το Λονδίνο, την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και την Κοπεγχάγη παρουσίασαν ποικιλία θεμάτων αρχιτεκτονικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που αποτέλεσαν πηγή αρχιτεκτονικής έμπνευσης και μονοπώλησαν το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Πουλόπουλος, Θάνος Ζακόπουλος, Γιάννης Καρλόπουλος, Νατάσα Λιανού, Ερμής Χαλβατζής, Ιάσων Τσάκωνας, Γιάννης Τσεκλένης, Χρήστος Αλεφαντής, Σωτήρης Ανυφαντής, Tom Lindblom, Ερμής Αδαμαντίδης και Ηλίας Παπαγεωργίου συγκρότησαν το πάνελ των ομιλητών, ενώ την ημερίδα παρουσίασε και συντόνισε ο εικαστικός και ιδρυτής της Athens Biennale, Poka Yio.

Η Ημερίδα ΕΣΩ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του αρχιτεκτονικού κλάδου κάθε έτος, σηματοδοτώντας την αισθητική και δημιουργική έμπνευση. Η EUROPA διαχρονικά υποστηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν την αρχιτεκτονική δημιουργία, διατηρώντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει δομήσει με τον αρχιτέκτονα συνεργάτη της.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.